Köp biljett

Just nu säljer vi biljetter till inspirationskvällen den 28 maj

Just nu säljer vi biljetter till: 
Vår lyxig sommarkväll med fokus på att ÄLSKA LIVET!
När: 28 maj klockan 18.30-21.00
(dörrarna öppnas kl 18.00)
Var: Uppsala kommuns Industrihus (I-Hus) Salagatan 18A, UPPSALA

Du kan köpa biljetterna med VISA eller Mastercard här på hemsida (fyll i rutan här till höger för att påbörja ditt köp). När biljettköpet är klart skickas dina biljetter till mailadressen du uppgett. Skriv ut dessa biljetter och ta med dem till inspirationskvällen. Vill du hellre betala din biljett på annat sätt än via betalkort kan du kontakta: victoria.sjoblom@bettysinspiration.se.

Biljetterna är inte personliga så du kan köpa flera biljetter och ge bort dem till dina vänner, kollegor eller familj. Biljetterna är inte återbetalningsbara så om du har köpt en biljett och av någon anledning inte kan komma kan du ge biljetten till någon annan.

Ny betaltjänst

Vi har infört en ny betalningslösning sedan vi fått problem med den tidigare (payson). Av säkerhetsskäl så är köpsidan på en annan adress (https://bettys-inspiration.herokuapp.com) som använder ett SSL-certifikat från vår webbhotellsleverantör Heroku. Vi jobbar på att skaffa ett eget certifikat men tills dess så är detta säkrare. Ifall ni får problem med betalningar skicka ett mail till oss så ser vi till att hjälpa er.

Köp biljetter

Genom att klicka på köpknappen godkänner du att du tagit del av informationen på denna sida. Du godkänner vidare att vi får lagra och använda dina kontaktuppgifter för att kontakta dig. Du kan när som helst meddela oss om du vill bli borttagen ur vårt registret.

Biljett till: Vår lyxig sommarkväll med fokus på att ÄLSKA LIVET den 28 maj.