Inspirationskväll den 11 december

Läs mer om våra tidigare inspirationskvällar genom att trycka på: Tidigare inspirationskvällar

En kväll fylld av kära återseenden, skratt och julmys!

Efter två år av föreläsningskvällar finns det vissa föreläsare och deras historier som lämnat ett extra stort avtryck. Många besökare har därför velat att vi ska bjuda in dessa guldkorn igen och vårt julevent känns som det perfekta tillfället för detta! Under kvällen får vi återse två favoriter; en som fortsätter sin underbara berättelse och en som lär oss helt nya saker. Det blir en kväll med massa inspiration, skratt, kärlek och hög julkänsla!

När:

11 december

Tid:

18.30 - 21.00 (Dörrarna öppnas 18.00)

Var:

Alvfénsalen,
Orphei Drängars plats 1, Uppsala

Pris:

199 kr (inklusive 25% moms)

Anmälan:

Biljetter till kvällen kan ni köpa här på vår hemsida: Köp biljetter


PK Mahanandia, föreläsarePk(Webb)

Det var kärlek vid första ögonkastet när den kastlöse PK mötte adelskvinnan Lotta i Indien. När hon blev tvungen att återvända till Sverige sålde han allt han hade och köpte en damcykel som han sedan cyklade på hela vägen till sitt livs kärlek i Borås. När PK var hos oss förra gången berättade han om sin uppväxt i Indien och hur första mötet med Lotta gick till. Ikväll fortsätter han historien genom att berätta vad som hände sen. PK berättar med humor och kärlek om sin cykelresa mellan Indien och Sverige och hur det var att komma till en helt ny värld. PKs berättelse visar på hur stor kärlekens kraft verkligen är.

Malin Hammar, föreläsareMalin

När Malin, som bott utomlands i över 30 år, levde och arbetade i Indien mötte hon en vis man, en guru. Han lärde henne att det viktigaste enmänniska har tillgång till är hur hen tänker. Gurun beskrev ”attraktionslagen”, ett flera tusen år gammalt sätt att visualisera vad man behöver och önskar sig. Attraktionslagen har nu varit del av Malins liv i mer än 20 år. Under föreläsningen delar Malin med sig av alla otroliga händelser som har skett i hennes liv tack vare attraktionslagen. Hon säger själv att allting är möjligt bara man ser det framför sig.

Vi reserverar oss för förändringar i eventet.