19/2 - Kicka igång våren med en kväll fylld av kärlek, värme och glädje!

Läs mer om våra tidigare inspirationskvällar genom att trycka på: Tidigare inspirationskvällar

Kicka igång våren med en kväll fylld av kärlek, värme och glädje!

På årets första inspirationskväll får vi träffa Pär Johansson, grundaren av Glada Hudik, som gjorde det omöjliga möjliga genom sin starka tro på människor och kärlek. Vi får även lyssna på Linda Gerstenmayers föreläsning om vikten av att komma ihåg den viktigaste kärleken, den till sig själv. Kvällen kommer blanda både skratt och allvar och du kommer gå hem med ny energi och inspiration.

När:

19 februari

Tid:

18.30 - 21.00 (Dörrarna öppnas 18.00)

Var:

Uppsala kommuns Industrihus (I-Hus)
Salagatan 18A, UPPSALA

Pris:

199 kr (inklusive 25% moms)

Anmälan:

Biljetter till kvällen kan ni köpa här på vår hemsida: Köp biljetter


Pär Johansson, grundare Glada Hudik-teaternPer Johansson

Pär gjorde det omöjliga möjligt då han startade Glada Hudik-teatern, en teatergrupp med utvecklingsstörda och normalstörda skådespelare. Deras hyllade musikföreställning Elvis har hittills setts av över 125 000 personer och uppförts i New York. Ingenting är omöjligt om man bara tror på människor och ger dem en chans att utvecklas säger Pär. Hans berättelse är fylld av en enorm kärlek, värme och lämnar ingen oberörd, en riktig vitamininjektion.

Linda Gerstenmayer, föreläsareReceived 10152981009646047.Jpeg

Linda är en mycket uppskattad föreläsare som lyfter människor till att bli sitt bästa jag. Men för Linda själv har detta inte alltid varit helt lätt då hon inte haft så höga tankar om sig själv. Trots all kärlek runt sig kunde hon inte förmå att älska sig själv och ju mer karriären pekade uppåt, desto längre ner föll hon i destruktivitet och tvångstankar. Till slut gjorde hon ett val och valde kärleken till sig själv vilket blev plattformen till en stor personlig resa. Lindas föreläsning handlar om den viktigaste kärleken, den till dig själv.

Vi reserverar oss för förändringar i eventet.