Sommarkväll med hög "Feel good"- känsla

Läs mer om våra tidigare inspirationskvällar genom att trycka på: Tidigare inspirationskvällar

Sommarkväll med hög "Feel good"- känsla

Vi vill fira in sommaren tillsammans med er och anordnar därför en riktig "feel good"- kväll. Kvällens föreläsare kommer att boosta er med självförtroende, mod och mycket skratt. Målet är att ni ska gå ifrån kvällen med ett stort leende på läpparna inför den stundande sommaren. Vi kommer också bjuda på vinprovning och extra mycket överraskningar. Så ta med väninnorna och kom!
Det finns begränsat antal platser så vänta inte med att köpa din biljett.

OBS! Tänk på att vi har en annan lokal än vanligt!

Blomma Till Webb    Blomma Till Webb    Blomma Till Webb

När:

15 maj

Tid:

18.30 - 21.00 (Dörrarna öppnas 18.00)

Var:

Uppsala kommuns Industrihus
Salagatan 18A, UPPSALA

Pris:

199 kr (inklusive 25% moms)

Anmälan:

Biljetter till kvällen kan ni köpa här på vår hemsida: Köp biljetter


Karin Adelsköld, komiker, föreläsare & grundare av lillagumman.seKarin

Karin Adelsköld var en frustrerad radhusmamma som höll på att dö av tristess. Hon hade precis klämt ur sig två ungar, var trött på jobbet, mannen, pendlingen och frisyren. Allt var minst sagt skit. I samma veva snubblade hon över en 1-veckas kurs i Stand up. Ett år senare fick hon åka på turné med Sveriges största komiker och syns nu flitigt i olika humorprogram på TV. 2011 fick Karin priset som årets kvinnliga komiker på Svenska Stand up-galan.

Karin driver också Sveriges första tekniksajt för tjejer; www.lillagumman.se. Hon startade sajten för att få utlopp för sin teknikkärlek och prylpassion utan att bli behandlad som en idiot för att hon inte kunde de tekniska specifikationerna som megapixlar och ramminne. Idag är lillgumman.se en av Sveriges största tekniksajter och lika läst av män som av kvinnor och Karin är en av landets mest anlitade teknikexperter trots att hon aldrig läst ett tekniskt ämne i skolan.

Karin peppar oss till mera självförtroende, att strunta i våra begränsningar och påminner oss om modet att våga sig på saker som man inte kan någonting om. Karins föreläsning bjuder på mycket skratt och igenkänningsfaktorn är mycket stor.

Vinprovning tillsammans med VininspirationVinprovning 1

Under sommaren blir det ofta många ljusa sommarkvällar på verandan och roliga grillkvällar med gamla vänner. Under dessa tillfällen vill många lyxa till det med ett gott vin men vad ska man egentligen köpa för vin? Vinimportören Vininspiration kommer under kvällen bjuda på en mini-vinprovning där vi kommer att få tips på hur vi ska tänka när vi väljer vin till maten och smaka goda viner som passar bra för de ljusa sommarkvällarna som väntar.

Vi reserverar oss för förändringar i eventet.