Ögonblick som förändrar livet

Inspirationsträff: Ögonblick som förändrar livet

Livet består av stora och små händelser, en del är avgörande och förändrar våra liv i grunden. Det kan röra sig om ett ögonblicks sekund; så har hela livet vänt. Om det berättar kvällens två föreläsare. Deras historier är unika och helt olika. Välkommen till en inspirerande kväll om att finna kraft och mod trots svåra hinder.

När:

28 november

Tid:

18.30 - 21.00 (Dörrarna öppnas 18.00)

Var:

Alfvénsalen
Orphei Drängars plats1, Uppsala

Pris:

300 kr (inklusive 25% moms)

Anmälan:

Biljetter till kvällen kan ni köpa här.

Christian Wass, föreläsare och författare till boken InvalidoChristian Wass Tillwebb

När Christian var 20 år gammal hade han en klar bild över hur livet skulle se ut. Allt slogs dock i spillror en sommardag; ett olyckligt dyk från en badbrygga gjorde honom förlamad från bröstet och nedåt, samt delvis i armarna. Christian berättar om olyckan, vägen tillbaka och hur han lyckats skaffa sig det livet han som 20-åring drömde om. Detta är en spännande föreläsning som berör och visar att allt är möjligt. 

Veronica Westerling, föreläsareVeronicatillwebb

Veronica bodde på ett behandlingshem för ätstörningar när hon undersöktes för en misstänkt tumör i magen, hon fick då reda på att hon var gravid i sjunde månaden. Fyra veckor senare, i en förlossning där både hon och barnet nästan mista livet, föddes hennes dotter. Veronica tar oss med på en berg-och-dalbana mellan liv och död, glädje och sorg.

Vi reserverar oss för förändringar i eventet.