Hemlig

Inspirationskväll i kärlekens tecken

Få ord väcker så varma känslor som ordet KÄRLEK och under denna kväll ska vi njuta av de fantastiska känslor och kraft som detta ord kan ge. PK Mahanandia tar oss med på en otrolig cykelresa hela vägen från New Delhi till Borås allt för kärlekens skull. Kvällen fortsätter med att Cecilia Kärvegård lära oss hur vi ska agera för att lyckas behålla kärleken när vi väl hittat den. Så ta med väninnorna och låt dig inspireras av den mest omtalade och starkaste känsla av dem alla.

När:

27 februari

Tid:

18.30 - 21.00 (Dörrarna öppnas 18.00)

Var:

Alfvénsalen
Orphei Drängars plats1, Uppsala

Pris:

199 kr (inklusive 25% moms)

Anmälan:

Biljetter till kvällen kan ni köpa här på vår hemsida: Köp biljetter


PK Mahanandia, föreläsarePk(Webb)

Det var kärlek vid första ögonkastet när den kastlöse PK mötte adelskvinnan Lotta i Indien. När hon blev tvungen att återvända till Sverige sålde han allt han hade och köpte en damcykel som han sedan cyklade på hela vägen till sitt livs kärlek i Borås. PKs berättelse är både berörande och full av humor och han visar på hur stor kärlekens kraft verkligen är.

Cecilia Kärvegård , föreläsare, relationscoach och författareCecilia(Webb)

Cecilia kommer under kvällen, på ett underhållande sätt, dela med sig av hur du hittar och behåller gnistan i en relation. Hon berättar bland annat om de 3 vanligaste misstagen som vi gör i relationer och med träffsäkra exempel bjuder hon på många skratt. Igenkänningsfaktorn är hög och det bjuds på härliga Aha-upplevelser.

Vi reserverar oss för förändringar i eventet.